Na Škaluc logo

LOVSKI STOLP

Dobrodošli v verjetno najbolj edinstveni, najbolj prostorni, najbolj posebni in najbolj prestižni ambientalni nastanitvi za dve osebi pri nas. Dobrodošli v luksuznem Lovskem stolpu na Škaluc.

Lovski stolp je samostojen lesen bivalni objekt namenjen dvema odraslima osebama. Na štirih etažah skupne površine dvosobnega stanovanja nudi popolno udobje in komfort, ki si ga lahko zamislite in zaželite.

Od spodaj navzgor si sledijo vhodna etaža z garderobo in minimalistično kopalnico v black&white designu, s talnim gretjem, umivalnikom, toaleto in masažnim tušem.

Krožne stopnice vodijo mimo druge, dnevne etaže s Chesterfield zofo in televizijo do tretje, spalne etaže s king size dvojno posteljo in ambientalnim kaminom. Od tod se po stopnicah povzpnete na najvišjo, četrto etažo, s katere vam pogled, skozi premišljeno locirane steklene površine iz toplih mehurčkov pravega whirlpoola nese preko desetin vrhov južnoštajerskega hribovja. Po kopeli si lahko oddahnete na usnjenih počivalnikih v slogu starih lovskih dvorcev.

Lovski stolp je unikatna doživljajska nastanitev namenjena užitkom ob posebnih priložnostih.

Na Škaluc ustvarjamo doživetja.

REZERVACIJA

FOTOGRAFIJE