Na Škaluc logo

NAJPOGOSTEJŠA VPRAŠANJA

Da. Drevesna hiška in lovski stolp sta v celoti komfortno ogrevana. Drevesno hiško greje peč na pelete, lovski stolp pa toplotna črpalka. Obe namestitvi imata v kopalnicah vgrajeno še talno gretje.

Da. Drevesna hiška in lovski stolp imata popolno opremljeno kopalnico. V njej so tuš, umivalnik in toaleta.

Drevesna hiška omogoča bivanje dvema odraslima osebama in do dvema otrokoma do 12 let. Ima glavno »king size« posteljo dimenzije 180/200 cm in dodatno ležišče v mansardi dimenzije 150/200 cm. Dodatno ležišče je dostopno s položno lestvijo in je primerno za otroke starejše od treh let. Mlajši od 3 leta spi na postelji s staršema.

Lovski stolp je namenjen dvema odraslima osebama.

Zasebna uporaba wellnessa pomeni, da bosta v rezerviranem času v wellnessu sama.

Posestvo na Škaluc je posestvo zaprtega tipa, ki je dostopno odraslim gostom z rezervacijo. Vkolikor nas želite iz kakršnegakoli razloga obiskati in si posestvo samo ogledati vas prosimo za predhodno najavo na info@naskaluc.si.

Dopuščamo možnost, da nenajavljenih gostov zaradi narave dela ali zasedenosti ne sprejmemo.

Vhod na posestvo je zaprt z dvokrilnimi avtomatskimi kovanimi vrati. Na desni strani pod poštnim nabiralnikom je jasno označena tipkovnica, kamor v počasnem zaporedju vpišete prejeto kodo, ki vam odpre glavna vhodna vrata.

Zgodnejši prihod ali kasnejši odhod je odvisen od predhodne ali nadaljnje zasedenosti rezervirane enote. Predlagamo, da nas o tem povprašate dan pred prihodom.

Ne, hišni ljubljenčki v naših namestitvah niso dovoljeni.

Prihodi: Od 14h naprej, ob nedeljah od 16h naprej

Odhodi: Do 10h.

Zgodnejši prihod ali kasnejši odhod je možen v dogovoru z nastanitvijo in je odvisen od zasedenosti namestitev.