NAJPOGOSTEJŠA VPRAŠANJA

Da. Drevesna hiška in lovski stolp sta v celoti komfortno ogrevana. Drevesno hiško greje peč na pelete, lovski stolp pa toplotna črpalka. Obe namestitvi imata v kopalnicah vgrajeno še talno gretje.

Da. Drevesna hiška in lovski stolp imata kopalnico.

Drevesna hiška omogoča bivanje dvema odraslima osebama in do dvema otrokoma do 12 let. Ima glavno »king size« posteljo dimenzije 180/200 cm in dodatno ležišče v mansardi dimenzije 150/200 cm. Dodatno ležišče je dostopno s položno lestvijo in je primerno za otroke starejše od treh let. Mlajši od 3 leta spi na postelji s staršema.

Lovski stolp je namenjen dvema odraslima osebama.

Zasebna uporaba wellnessa pomeni, da bosta v rezerviranem času v wellnessu sama.

Posestvo na Škaluc je v osnovi posestvo zaprtega tipa, ki je dostopno odraslim gostom z rezervacijo. To pa ne pomeni, da nas ne morete v paru ali manjši družbi obiskati, si posestvo ogledati, se pogovoriti in pri nas poskusiti katero izmed hišnih specialitet. Za dnevni ogledno kulinarični obisk prosimo za obvezno predhodno najavo na email info@naskaluc.si.

Trudimo se ustreči vsakemu obiskovalcu vendar dopuščamo možnost, da nenajavljenih gostov zaradi narave dela ali zasedenosti ne bomo mogli sprejeti.

Vhod na posestvo je zaprt z dvokrilnimi avtomatskimi kovanimi vrati. Na desni strani pod poštnim nabiralnikom je jasno označena tipkovnica, kamor v počasnem zaporedju vpišete prejeto kodo, ki vam odpre glavna vhodna vrata.

Zgodnejši prihod ali kasnejši odhod je odvisen od predhodne ali nadaljnje zasedenosti rezervirane enote. Predlagamo, da nas o tem povprašate dan pred prihodom.

Ne, hišni ljubljenčki v naših namestitvah niso dovoljeni.

Prihodi: Od 14h naprej, ob nedeljah od 16h naprej

Odhodi: Do 10h.